Het beeld van gezond, zieken, wanneer behandeld en hersteld kan hier worden gezien

trulum

Het beeld van gezond, zieken, wanneer behandeld en hersteld kan hier worden gezien

               

Jakarta, een persoon kan worden ziek op elk gewenst moment. Wanneer ziek, speelde eerste hulp gegeven aan de patiënt, de diagnose, de behandeling, de patiënt herstel vervolgens een belangrijke rol om de levenskwaliteit van de patiënten in de toekomst vast te stellen. Nou, een foto van hoe ziek een persoon reizen om te herstellen op een permanente basis vindt u in deze plaats. Ja, de gezondheid continuüm ruimte. Deze faciliteit bevat hoe simulatie of beschrijving wanneer iemand in een gezonde toestand thuis maar dan ziek en hij opstond om terug te keren bestuur aan het Parlement voorbij de periode van herstel. General Manager van persoonlijke gezondheid Philips ASEAN Pacific Srikanth V Nott zegt het illustreert hoe wanneer iemand is het bijhouden van zijn gezondheid, maar dan viel ziek, en hij behandeld met medewerking van paramedici.

 

Foto: Radiaal Nyi S

 

Dus, de efficiëntie en de effectiviteit van de behandeling kunnen patiënten thuiskomst, onderging restauratie en terug te keren naar het worden een consument, uitvoeren van een gezond leven, Srikanth zei bij de lancering van de gezondheid continuüm ruimte bij Philips APAC Centre, Toa Payoh, Singapore, donderdag (19/1/2017). Gezondheid continuüm ruimte heeft een oppervlakte van 1,028 vierkante meter. In deze kamer is er enige simulai. Ten eerste, de simulatie huis waar dat is waar de Gemeenschap leven een gezond leven. Srikanth zegt gezonde leefstijl kunnen worden ondersteund door een verscheidenheid van apparaten van de gezondheid. Bijvoorbeeld luchtzuiveringsinstallatie kan helpen elimineren van stof en de lucht dus hoe meer netto gemaakt. Vervolgens het hulpprogramma voor tensi en therapie voor slaapapneu. We hebben zelf water friteuse dan detectiehulpprogramma wanneer een plotseling het valt zal worden aangesloten op de noodhulp eenheid en een ambulance kwam ooit, zodat patiënten kunnen meteen worden behandeld toevoegen Srikanth.

 

Foto: Radiaal Nyi S

 

Lees ook: naast de fysieke Cheques, psychologische evaluatie is belangrijk in het bestuur van de PasienSetelah, er is een foto van hoe de ambulance vervoer patiënten zijn uitgerust met een scala aan ondersteunende gereedschappen. In deze sectie kan ook gedaan worden als de ambulance te smal deur was hoe kan ik meedoen aan de tandunya. Later speelde de kamer waar patiënten ondergaan van CT-scans en indien nodig, de patiënt zal ondergaan een chirurgische procedure die wordt beschreven in de volgende kamer. Van postoperatieve patiënten zal ondergaan hospitalisatie totdat ze kan terugkeren. In tatalaksana patiënten, kunnen artsen van verschillende specialismen en andere paramedici samenwerken om de conditie van de patiënt bespreken. Dus, patiënten behandeling geïntegreerd.

 

Foto: Radiaal Nyi S

 

Later toen terug thuis, tot uiting hoe patiënten verzorgen haar gezondheidstoestand opnieuw met de radar van artsen. Inderdaad, hier zijn we meer bezorgdheid over hart-en vaatziekten omdat de ziekte hele hijs zootje van ervaren mensen, op mondiaal niveau is, met name als je ouder wordt. Bovendien is de ziekte zodat één van een ziekte die hele hijs zootje van geld in behandeling, Srikanth toevoegen. In Singapore zou het een plaats van gezondheidswerkers en belanghebbenden gerelateerde overwogen en het vinden van oplossingen, efficiënte en effectieve van de gezondheidsproblemen die ervaren door patiënten, met name cardiovasculaire aandoeningen. Inderdaad hier (Singapore), dat wij erop rekenen. Als iemand (van Indonesië) die willen zien bijvoorbeeld van vereniging, kunnen we nemen het hier. In Indonesië ook zeker zal er een faciliteit als deze maar op een kleinere schaal, wij werken nauw samen met één van de RS bijvoorbeeld. Niet alleen de meest domme... Toon geval maar zijn ook. Enkele van de tools dat wij op de hoogte praktikkan en hoe het gebruik ervan in het veld, zei de President-directeur van Philips Indonesië Suryo Suwignjo. Lees ook: Call artsen nog steeds veel patiënten die nog niet optimaal beschermen haar huid

 

Foto: Radiaal Nyi S

 

(rdn/vit)

Komentar

Postingan populer dari blog ini

Pelatih Kanker, Panduan Bantuan Pasien Selama dan Setelah Perawatan Kanker Payudara

Un giorno senza cancro al seno, la tendenza sarà più oggi?

Chez les fumeurs, City Light Lights augmente le risque de cancer du sein